Din förväntan är vår passion.....Om oss........Som entusiaster och entreprenörer, med stor tro på framtiden vill vi vara med och förändra våra kunders vardag till det bättre. Med våra lösningar skapar vi ren energi på era tak eller på era marker för att kompettera fastighetens energibehov. Våra intressen är att göra framtiden för våra kunder mer grön, men samtidigt reducera kostnaderna för ert hus eller fastighet. Att ta hand om sig själv är att ta hand om sin omgivning!


Solceller UP är verksamma i hela Skåne och Blekinge, med fokus på Kristianstadsområdet. Vi som arbetar på Solceller UP AB är glada och har alltid ett leende på läpparna. 

KONTAKTA OSS

Vill du bli mer oberoende och framtidssäker så ta kontakt med oss redan idag.


En prisuppgift skapar du snabbt här!Över 30 års entreprenad erfarenhet 

Vi är solcellsföretaget som satsar på framtiden!


Solens kraft är oändlig och skapar förutsättningarna för oss att leva. Att använda denna energikälla är att vara “närodlad” gällande dina behov av ren energi vilket bidrar till att minska dina och dina näras klimatavtryck. Den energin och det miljöavtryck produktionen av solceller utgör betalar sig snabbt och det eftersom våra standard solceller har en förväntad livslängd på minst tjugofem år. 

KONTAKTA OSS